Hem / Om oss

Om oss

Vision Design Sweden AB vill bidra till en god hästhållning, och en öppenhet mellan hästmänniskor att lära av varandra.

Vi som ingår i team-Vision Design tror på att en sunt förhållande till hästarna skapar framgång oavsett vad målet är. Vision Design som varumärke vill bidra till en god hästhållning och öka medvetandet om att se hästen som individ oavsett disciplin. Vi som bär VD står bakom att vi aldrig är fullärda utan sätter kommunikationen och relationen till hästen i första rummet.

 

Vision Design Sweden AB och ideén till våra träns grundades år 2016 av Rebecca Dahlgren, Horse Vision. År 2017 vann VD Revolution (en tidigare tränsmodell) årets pryl i tidningen Hippson, vilket gjorde oss stolta.

 

Vision Design är ett litet företag med mod och ambition. Vi hoppas få möjlighet att sakta men säkert fortsätta att växa och ta fram nya modeller av huvudlag samt hitta annan utrustning som passar vårt sortiment. Stort tack till alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Gårdsbutik finns strax utanför Västerås (öppen vid förfrågan).

Frågor

Välkommen att kontakta oss vid tankar och funderingar.

Kontakta oss

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå